Velkommen til nye Innlandet Renhold!

3/6/2020

I en tid som blir mer og mer digital, er det viktigere enn noen gang å ha en sterk tilstedeværelse på nett. Dette er grunnen til at vi nå lanserer helt nye nettsider som skal møte disse forventningene, og som skal tåle tidens tann. Og i samarbeid med Makelaus kan vi med glede presentere nye innlandetrenhold.no!

Dette er viktig for oss

Vi jobber hardt hver eneste dag for å gi våre kunder og samarbeidspartnere den beste servicen, og vi ønsker å være en naturlig del av deres hverdag. Vi gjør det vi kan for at de rundt oss skal kunne prestere sitt beste. Derfor ønsker vi at også våre nettsider skal reflektere dette ved å være enkle å bruke, inneholde relevant og ikke minst interessant innhold, gi informasjon på det du lurer på og gjøre det knirkefritt å komme i kontakt med oss. Dette kaller vi service på nett!

Veien videre

Dette er bare starten på veien videre, og det vil være tydelig at vi ønsker å sette vårt fotavtrykk i den digitale verdenen. Når du tenker renhold så skal du tenke på oss, og når du tenker på oss så skal du tenke service av ypperste klasse! Vi er din renholdspartner!

I fremtiden vil nettsidene spille en større rolle i vår virksomhet, og selv om renholdstjenester alltid er vår prioritet nummer én, ønsker vi å tilby våre tjenester til så mange som mulig.

Vi vil høre fra deg

Vi håper du liker våre nye nettsider like mye som oss! Vi har brukt god tid på å sørge for at vi kan være stolte av å ønske deg velkommen til innlandetrenhold.no. Derfor er det også veldig ønskelig å høre fra nettopp deg om hva du synes! Enten det er ris eller ros så trenger vi tilbakemeldinger! Derfor starter vi i dag en konkurranse der du kan bli med i trekningen av gratis utvendig vindusvask! Det du trenger å gjøre for å delta er å like og kommentere på dette facebookinnlegget!

Til slutt vil vi takke alle våre kunder og partnere for det gode samarbeidet så langt! Vi kommer ikke til å slutte å sette dere først, og gjøre det vi kan for at vi alle lykkes.

Med vennlig hilsen

Chris S. Bakksjø

Daglig leder, Innlandet Renhold AS

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100